2012. november 15., csütörtök

Idézett régi cikk, ami anno nagyon sok oldalon megjelent


Ez már a harmadik napja az évnek és még nem volt szó Lady Gagáról, úgyhogy gyorsan pótoljuk az elmaradást, és várjuk a kommenteket, hogy mekkora köcsögök vagyunk, meg hogy akkor miért Lángoló Gitárok, és egyébként is. Szóval az történt a híres énekesnővel, hogy még valamikor tavaly megszállt egy londoni hotelben, ahol aztán távozása után az egyik szobalány nagy mennyiségű vért, vagy legalábbis egy kádnyi vörös folyadékot talált a szobájának fürdőkádjában. Mindezek után a nő több lapnak is elmondta, a látottak alapján szentül meg volt győződve róla, hogy az énekesnő egy sátánista rituálé részeként vérben fürdött az ötcsillagos szállodában – mert hát nyilván miért ne, az ilyesmit általában ötcsillagos szállodákban szokták csinálni a megátalkodott, baromi pénzes sátánisták.
A hír az elmúlt hónapokban már többször előkerült, de az esetnek azóta sem lett folytatása, pedig a dolgozók állítólag jelezték feletteseiknek az ügyet, de tőlük azt az utasítást kapták, hogy ne foglalkozzanak fele, vegyék úgy, hogy nem is találtak semmit.
A rejtélyes vörös folyadék eredetét illetően most brit bulvárlapok azt a variációt tartják a legvalószínűbbnek, hogy a szobalány valószínűleg a Gaga fellépései során gyakran használt művérrel találkozhatott, mondjuk azért, mert az énekesnő pont ott mosakodott meg valamelyik a szokásosnál is extrémebb fellépése után.
Természetesen erős a gyanú, hogy valójában ez is csak egy a Gagát övező őrültebbnél őrültebb pletykák közül, aminek könnyen lehet, hogy semmilyen valóságalapja nincsen.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése